Siirry sisältöön
Info

Info

Tämän maksuttoman sivuston tarkoitus on tukea ikäihmisten liikuntakykyä esittelemällä satoja erilaisia liikkeitä, joilla voi kehittää voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Yksittäisten liikkeiden lisäksi sivustolla on tarjolla valmiita jumppaohjelmia, joiden avulla pääset halutessasi helpoiten alkuun.

Kaikki yksittäiset liikkeet löydät ylävalikosta ”Hae liikkeitä” –otsikon alta. Sanalliset kuvaukset yhdistettynä valokuvaan auttavat hahmottamaan liikkeen oikeaa suoritustekniikkaa. Liikkeen yhteydessä kerrotaan myös sen vaikutuksista ja hyödyistä ikäihmisen arkeen. Muistin virkistämiseksi liikkeet voi tulostaa jumppahetkeä varten. Osa liikkeistä esitellään myös videon muodossa.

Jos olet rekisteröitynyt palvelun käyttäjäksi etusivulla, voit koostaa ja tallentaa verryttely-, voima-, tasapaino- ja venyttelyliikkeistä oman jumppakokonaisuuden. Kun olet rekisteröitymisen jälkeen kirjautunut palveluun käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi, avautuu ”Hae liikkeitä” –osion alle ”Luo oma ohjelma” –kokonaisuus, johon voit luoda halutessasi useampiakin jumppaohjelmia.

Sivuston ylävalikosta ”Valmiit ohjelmat” –otsikon alta löydät valmiita jumppaohjelmia kuvina ja videoina eri kuntoisten jumppaajien tarpeisiin.

Päävalikon ”Tietoa liikunnasta” –osio ohjaa lisätiedon äärelle.

Yhteystiedot:
p. 040 184 7549
hanna.valkeinen(at)ikainstituutti.fi