Siirry sisältöön

Valmiit video-ohjelmat

Helppo Voitas-jumppa

Helppo VoiTas -jumppavideon yhdeksän liikkeen avulla pääset helposti voima- ja tasapainoharjoittelun alkuun vaikkapa itsenäisesti kotona. Sitä voi hyödyntää myös ryhmien suunnittelun ja ohjaamisen tukena. Videon kesto n. 22 min.

Helppo Voitas-jumppa 2

Tämän helpon Voitas-jumpan avulla pääset voima- ja tasapainoharjoittelun alkuun. Kun jumppa tuntuu vaivattomalta, voit haastaa itsesi keskitasoisella jumpalla. Videota voi hyödyntää ryhmien ohjaamisen ja suunnittelun tukena. Videon kesto n. 32 min

Keskitasoinen Voitas-jumppa

Keskitasoisen VoiTas -jumppavideon yhdeksän liikkeen avulla voit tehdä voima- ja tasapainoharjoittelua itsenäisesti kotona tai sitä voi hyödyntää ryhmien ohajaamiseen. Videon kesto n. 30 min.

Keskitasoinen Voitas-jumppa 2

Tämän keskitasoisen Voitas-jumpan avulla lisäät voimaa ja harjoitat tasapainotaitojasi. Kun jumppa tuntuu vaivattomalta, voit haastaa itsesi vaativalla jumpalla. Videota voi hyödyntää ryhmien ohjaamisen ja suunnittelun tukena. Videon kesto n. 38 min.

Kävely kevyemmäksi

Kävely kevyemmäksi -jumppavideolla keskitytään jalkalihasten vahvistamiseen. Ohjelma sisältää seitsemän eri liikettä istuen tai seisten toteutettuna. Videon kesto on n. 30 min.

Vaativa VoiTas-jumppa

Vaativa VoiTas-jumppa sisältää 11 lihasvoimaa ja tasapainoa kehittävää liikettä. Videolla on selkotunnus ja se kestää n. 30 min.

Vinkkejä kotijumppaan

Vinkkejä kotijumppaan -video esittelee ikäihmisille erilaisia liikkeitä ja paikkoja kuntoilla kotona.  Videon kesto noin 25 min.